Wednesday, October 15, 2008

HOTEL MESRA PORT DICKSON


Hotel Mesra Port Dickson adalah merupakan hotel budget hak milik penuh Koperasi Melayu Berjawatan Kerajaan Negeri Sembilan Berhad (KOMBEK NS BHD). Hotel Mesra mula beroperasi pada 19 Julai 2008. Perkhidmatan mesra yang ditawarkan Hotel Mesra merangkumi biik penginapan dan juga pakej seminar dengan harga yang berpatutan dan dalam kemampuan pelangan.

Port Dickson merupakan salah satu destinasi percutian popular di Negeri Sembilan. Pantai Teluk Kemang adalah merupakan pantai peranginan tertua dan telah diwartakan sebagai Pantai Peranginan Negara. Terletak 32km dari Bandar Seremban dan 80km dari Kuala Lumpur. Dihubungkan melalui Lebuhraya Plus Dari Seremban terus Ke pantai Teluk Kemang. Hotel Mesra Terletak 1 km dari pantai Kemang.

Kami di Hotel mesra menyediakan penginapan dengan kadar Budget dengan perkhidmatan yang terbaik. Dengan mempunyai bilik dari Mesra Executive Suite, Mesra Family Suite, Mesra Family Duluxe, Mesra Duluxe dan Mesra Standard. Semua bilik adalah termasuk sarapan pagi untuk dua orang. Hotel Mesra juga menyediakan perkhidmatan pakej seminar dengan kapisiti dewan seminar yang boleh menempatkan 120 orang. Sejajar dengan status pusat latihan profesional KOMBEK NS BERHAD kemudahan dan peralatan yang di sediakan pasti akan memenuhi objektif penganjuran kursus berkenaan.Bagi memenuhi keperluan pengurusan dalam proses menambah bilik seminar yang mana dijangka akan siap boleh digunakan pada bulan Januari 2009.

KADAR HARGA BILIK

Mesra Executive Suite




Ahad Hingga Khamis - RM 138.00
Jumaat Dan Sabtu - RM 168.00
Cuti Umum - RM 200.00
Complimentary Baverage



















Mesra Family Suite



Ahad Hingga Khamis - RM 118.00
Jumaat Dan Sabtu - RM 138.00
Cuti Umum - RM 158.00
Complimentary Baverage











Mesra Family Duluxe



Ahad Hingga Khamis - RM 98.00
Jumaat Dan Sabtu - RM 118.00
Cuti Umum - RM 140.00
Complimentary Baverage











Mesra Duluxe


Ahad Hingga Khamis - RM 88.00
Jumaat Dan Sabtu - RM 108.00
Cuti Umum - RM 118.00
Complimentary Baverage




Mesra Standard


Ahad Hingga Khamis - RM 78.00
Jumaat Dan Sabtu - RM 88.00
Cuti Umum - RM 98.00















* Harga semua bilik termasuk sarapan untuk 2 orang



HARGA PAKEJ SEMINAR

Single Sharing
(Seorang Sebilik)

RM 120.00 ++

Twin Sharing
(Dua Orang Sebilik)

RM 90.00 ++
















Kemudahan Peralatan Seminar

- Makan Minum Peserta (6 kali makan)
- Bilik Seminar (Berhawa Dingin)
- Kerusi dan Meja Peserta
- LCD Projector dan Layar



- White Board
- Flip Chart
- PA System
- Alat tulis
- Air Mineral
- Tibit


GALERI FOTO


















































MAJLIS PELANCARAN TUKUN TIRUAN DASAR LEMBUT
JABATAN PERIKANAN NEGERI SEMBILAN













Untuk Tempahan Sila Hubungi.

HOTEL MESRA PORT DICKSON
No 3&4 PPT 221, Teluk Kemang Square,
Batu 7 Jalan Pantai, Teluk Kemang
70150 Port Dickson,
Negeri Sembilan.

Tel: +606 6625503
Fx : +606 6625513
Mobile : 016 2228519 / 016 2228513
Email : hotelmesrapd@gmail.com / kombekns@sreamyx.com

5 comments:

Syajaratul said...

bagus kalo wat lebih banyak tempat2penginapan camnie..boleh save budget..lagipun tempat dia no bad cantik gak la dalam die...harga yang paling bez..murah dan memuaskan

Nor Rimah said...

penah menginap disini.. kemudahannya semua ok ... dekat dengan pantai teluk kemang, ada pasaraya dibawahnya senang nak beli apa2.

Sulur Bayangan Collection said...

Pernah tido di sini. basic je, standard room, tapi bersih, selamat. harga pun berpatutan. Sangat dekat dengan pantai teluk kemang, parking lot pun cukup.. ada supermarket bawahnya...bagi yg nak budget, tempat ni adalah sgt sesuai.

Sulur Bayangan Collection said...

Pernah tido di sini. basic je, standard room, tapi bersih, selamat. harga pun berpatutan. Sangat dekat dengan pantai teluk kemang, parking lot pun cukup.. ada supermarket bawahnya...bagi yg nak budget, tempat ni adalah sgt sesuai.

LittleKids said...

Customer service cakap harga bilik tak sekali dengan breakfast :(